Podologie

Voeten zijn de fundering van ons lichaam en elke standsverandering van onze voet brengt standsverandering van ons lichaam teweeg. Zo kunnen door een verkeerde stand van de voeten klachten ontstaan aan enkels, knieën, heupen of de rug. Ook wanneer u altijd op “goede” schoenen heeft gelopen kan het toch nog zo zijn dat u last van uw voeten heeft. De Podoloog kan dan vaak uitkomst bieden.

Aan de hand van een voetonderzoek waarbij er onder andere een blauwdruk gemaakt word zal de Podoloog kijken wat hij of zij voor u kan betekenen waarbij deze zich specifiek zal richten op het voorkomen en behandelen van voetklachten en stoornissen in de voet.

De Podoloog adviseert over de te dragen schoenen, behandeld patiënten met voetklachten en meet eventueel inlegzolen aan. Daarnaast kunt u bij onze Podoloog ook terecht voor (kleine) schoenaanpassingen.

De kracht van onze podologie afdeling zit hem niet alleen in het aanmeten en vervaardigen van steunzolen of aanpassingen maar in de combinatie van voeten, zool en schoenen.  Onze Podoloog heeft bijzonder veel kennis op het gebied van schoenen en kan u advies geven betreffende de juiste combinatie van zool en schoen voor uw voet type.

Voor een behandeling bij de Podoloog dient u van tevoren een afspraak te maken, dit kan door langs te komen of door ons te bellen via telefoonnummer 055-521 38 58.

Advertenties

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑