Orthopedie

Wanneer het lopen op confectieschoenen voor u echt niet meer mogelijk is kunt u terecht bij onze orthopedie afdeling. De schoenmakers van Voetcomfort Deventer houden spreekuur op onze locatie aan de Arnhemseweg 119 in Apeldoorn.

Het aanmeten van orthopedisch schoeisel gaat altijd op verwijzing van een specialist zoals een reumatoloog, orthopedisch chirurg of revalidatiearts. Welk type orthopedisch schoeisel u nodig heeft of welke aanpassing er gemaakt moet worden is altijd afhankelijk van uw voetproblematiek in combinatie met de verwijzing van uw specialist.

Indien u geen verwijzing heeft en wanneer u in de schoenenwinkel komt voor een paar schoenen waarbij er geen enkele schoen meer is die voor u geschikt zou kunnen zijn, dan kunnen wij u de mogelijkheid bieden een brief aan uw huisarts te schrijven met het verzoek u mee te mogen nemen naar ons voetenspreekuur bij de revalidatiearts waar wij mee samenwerken. Indien de revalidatiearts dit voorschrijft kunnen wij met u beginnen met het aanmeten van op maat gemaakt schoeisel.

Voor behandeling door de orthopedisch schoenmaker dient u altijd van tevoren een afspraak te maken. Loop hiervoor even bij ons binnen of bel ons via 055-521 38 58.

Advertenties

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑